Verfrissende nieuwe Fashionshop in hoofdstedelijke Roelof Hartstraat

AMSTERDAM - Couturier Peter Rommers opende enkele weken geleden zijn nieuwe zaak in de Roelof Hartstraat 52 in Oud Zuid. De winkel oogt als een bijdetijdse salon. Knus, chique, maar ook heerlijk licht en sprankelend...

 Met witte hoogglans wanden waartegen de collectie zeer goed tot haar recht komt. Een paskamer met uitzicht op een prachtige parkachtige tuin! En vanuit het winkelgedeelte een charmante doorkijk naar alle activiteiten in het atelier, waardoor direct duidelijk wordt dat alles op deze locatie met veel passie en in eigen beheer wordt gemaakt. En dan is er de nieuwe collectie... Die oogt verfrissend jong en draagbaar.

Blauwtinten voeren de boventoon. Dat is bijvoorbeeld te zien bij het bekoorlijke donkerblauw van een katoenen wikkeltop (geraffineerd gevoerd met pailletten) op een blauw/witte strakke rok. Of de romantiek van een denimblue combi van een sportief jasje met bijpassend capri-broekje. ook heel aantrekkelijk is een soft waterblue dessin met zilverglans van een bijzondere jurk met bijpassende jas. Daarnaast zien we korte pastelkleurige jurkjes in katoenen piqué en tops van zwart/witte raffia.

Een gestileerde avondjurk (eigenlijk een rok en een top) maakt duidelijk dat Rommers niet gaat voor het snelle effect. Juist de ingetogen stijl zorgt voor allure en tijdloosheid. Het Amsterdamse fashion-district heeft er met Peter Rommers Couture dan ook een aangename en zeer originele winkel bij gekregen!
AUTEUR: HANS HINSSEN