Aziz Bekkaoui finalist Dutch Design Awards

Voor de couturier/kunstenaar Aziz Bekkaoui is zijn modewerk altijd onderdeel van een groter tijdsbeeld. Zijn brede kijk op de levensstijl van mensen en maatschappij geeft ruimte en kansen aan jongeren van zeer uiteenlopende culturen. Door bepaalde details in zijn kledingstijl is er een tegemoetkoming mogelijk voor jongeren om elkaar steeds weer te kunnen herkennen.

Hij is als kunstenaar door zijn alerte maatschappelijke visie ook een commentator. Bereid ook anderen de vrijheid van verschillende groepen met een eigen andere levensstijl te laten erkennen. De couturier/designer Aziz Bekkaoui baseert zijn modewerk op een duidelijke praktijkvisie binnen de veranderlijke modewereld en richt zich tot een universeel ingesteld publiek.
Met zijn collectie 'Images Rule' behoort Aziz Bekkaoui tot de finalisten van de Dutch Design Awards in de categorie 'Fashion'. De onafhankelijke commissie waardeert het totaalconcept: van presentatie tot modellenkeuze en van performance tot kledingstukken. De uitreiking van de Dutch Design Awards is op 18 oktober.