Paul Schultens' coole Ready-to-Wear collectie

AMSTERDAM - Het is weer druk en vol tijdens de najaarsshow van Paul Schulten. In de aangename ambiance van het hoofdstedelijke Okura presenteert de couturier onder herhaald instemmende applaus van he publiek uit de grote zaal twee geheel verschillende collecties onder de naam Paul Schulten. De show vangt aan met een coole Ready-to-Wear collectie met het label Paul Schulten. De Nieuwe Ready-to-Wear collectie is bestemd een voor zich zelfverzekerd presenterend type vrouw. Het gaat om jasjes, rokken, pantalons maar ook jurken voor een nieuwe en actieve brede doelgroep.

 Door deze vrouw wordt ook in het dagelijkse leven een wat informeler beeld nagestreefd maar daarnaast staan ontwerp en kwaliteit van de kleding bij haar wel heel hoog genoteerd. Voor haar showt zijn team op een meeslepende beat bijvoorbeeld diverse types jeans waarop een uniek modieus kort jasje wordt gedragen. Heel cool. Van handgeweven tweed in oogstrelende pasteltinen. Of in combinatie met een sierlijk mouwloos vestje. Deze collectie omvat een limited edition van de maten 38 t/m 48. Van ieder model is dus maar één maat geproduceerd. Echt zo mooi als je altijd wilde hebben. Het is geen couture maar wel vakwerk gemaakt door Paul Schulten en zowel voor privé als werk 'om van te watertanden'.
Zondag 7 sept. start de verkoop van deze bijzondere collectie met unieke mode in zijn salon Honthorststraat 2A. Volgende verkoopdagen 14, 21en 28 september. Van te voren graag even bellen 020 - 6626336 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.