Frans Molenaar miste een traptreetje

Couturier Frans Molenaar heeft het niet zo makkelijk op dit moment. Hoewel hij heel vrolijk en geïnspireerd aan het werk is aan zijn 99ste show die in maart plaats zal vinden heeft hij zich vermoedelijk toch wat te druk gemaakt. In het prachtige pand aan het Vondelpark waar hij woont zit een hele lange trap over meerdere verdiepingen. Vermoedelijk had hij zijn hoofd bij zijn werk en is hij toen de trap naar de bovenste verdieping wat te snel afgelopen en maakte toen een val met tamelijk ernstige gevolgen...

Op dit moment ligt hij al van voor de Kerstdagen af het begin het ziekenhuis met een gebroken middenvoetsbeentje en gebroken ribben... Zijn val heeft echter zijn nieuwe heup niet beschadigd. Maar toch kon hij niet zelf of met hulp van anderen opstaan toen hij was gevallen. Hij had ook pijn en blauwe plekken en versperde al liggend het trapgat.

Het was niet goed mogelijk en te pijnlijk hem ook de volgende trap af te dragen. Daarom kwamen er vorige week maandag zowel een ambulance als de brandweer aan te pas om de altijd zo aktieve couturier die daar nu hulpeloos lag het huis uit te werken en naar het ziekenhuis te transporteren. Dat gebeurde vanuit de erker van zijn huis en baarde nogal wat opzien in het rustige Amsterdam Zuid waar iedereen hoopt dat de modeontwerper snel weer thuis komt.

Vandaag zou worden bekeken hoe snel Frans Molenaar weer naar huis kan vertrekken. de couturier zelf ziet de toekomst monter in. Het is een echte vakman die geniet van zijn werk wat hij heel goed aankan. Maar BN-ers zoals Frans Molenaar zijn ook altijd graag geziene gasten bij tal van andere drukke events op de rode loper. Misschien moet hij daarin wat rustiger aandoen maar hij is er zeker van dat hij niet alleen slaagt in maart met zijn 99ste show. "Natuurlijk komt de honderste jubileumshow er ook,"zegt hij vastbesloten. En zoals bij zoveel kunstenaars geldt ook voor hem: "Waar een wil is... is een weg."