Addy van den Krommenacker lanceert ‘Home Couture Collection by Addy’

's-HERTOGENBOSCH - Designer Addy van den Krommenacker heeft gisteren zijn eerste interieurcollectie gelanceerd onder de naam ‘Home Couture Collection by Addy’ in het Miele Inspirience Centre. Als couturier staat Addy onder andere bekend om de exclusieve stoffen die hij gebruikt voor zowel zijn ready-to-wear als couture collecties, de keuze voor luxueuze stoffen zien we ook terug komen in zijn interieurontwerpen. Deze modecreaties van de ontwerper zijn duidelijk de basis voor zijn interieurcollectie. Addy ziet de bank als catwalk en de kussens als creaties.

"Mijn inspiratie voor deze allereerste interieur collectie is Venetië. De slingerende straatjes en eeuwenoude gebouwen die weerspiegelen in het water geven de stad een unieke sfeer. Daarnaast wilde ik een collectie met koninklijke allure ontwerpen, dit is bijvoorbeeld zichtbaar bij de eetstoelen met een hoge rugleuning, deze ogen én zitten als kleine tronen", aldus Addy. De uitgebreide collectie bestaat uit diverse woonaccessoires zoals een set kussens inclusief een shawl van Addy( vanaf €289), verschillende banken( vanaf €3099), een fauteuil(€1149), stoelen, eettafel en hand getufte tapijten in de bekende dessins van Addy’s couture jurken.
De ontwerper had al langer de wens om ook interieurobjecten te ontwerpen en is trots dat hij zijn merk nu heeft kunnen uitbreiden met een volwaardige interieurcollectie. Deze zal hij, net zoals zijn fashion collecties, iedere zes maanden uitbrengen. De collectie is gerealiseerd door de vaste partner Limitless Projects in samenwerking met Movani.
De interieurcollectie is vanaf vrijdag verkrijgbaar bij onderstaande geselecteerde woonwinkels door Addy: De Donjon ( Eindhoven), Eijerkamp ( Veenendaal / Zutphen), Cilo (Zutphen) Van Til Interieur ( Alkmaar), Vest Woonforum ( Groningen) en Weyts interieuradviseurs ( Poortvliet).

FOTO: LIMITLESSPROJECTS