Heerlijk slapen door JANTAMINIAU en Auping

De couturier Jan Taminiau en de Koninklijke beddenfabrikant Auping gaan gedurende de komende jaren samenwerken aan de allerfijnste omgeving om in slaap te vallen. Margriet van Zijl -director marketing & innovation Auping- is erg verheugd over de nieuwe samenwerking. Iedereen beseft maar al te goed dat een gezond en energiek leven begint met een goede nachtrust. Margriet van Zijl zegt: "Het uitgangspunt van Koninklijke Auping bv is dat goed slapen altijd nog beter kan. Daarom werkt Auping al meer dan 125 jaar, elke dag weer, met passie en nieuwsgierigheid aan het ultieme slaapcomfort van morgen. Hoge kwaliteit, comfort, design en duurzaamheid staan daarbij centraal."

Jan Taminiau deelt voor 100% de visie van Auping op vakmanschap, tijdloos design en duurzame kwaliteit. Het gaat ook bij hem altijd om kwaliteitsstoffen en materialen die passen bij design en het pure ambacht.
In het Auping naaiatelier in Deventer wordt door alle medewerkers met onverdeelde passie gewerkt aan The Sleeping beauty van Jan Taminiau. U ziet hier zijn creatie. Het wakker worden en tegemoet gaan van de nieuwe dag na de meest ongerlooflijke dromen... Een spiraalbodem inspireerde de designer tot het ontwerp van een mantel van energie waarmee The Sleeping beauty opstaat zodat zij de dag weer vrolijk en sterk tegemoet kan gaan.