Sheila de Vries in RTL Boulevard: "...Dit is GEEN antwoord..."

Sheila de Vries kwam toevallig dezelfde dag aan het woord in RTL Boulevard waarop zij samen met Suzanne Loggere voor een select gezelschap een show presenteerde in het landhuis van de beroemde interieur-expert Suzanne Loggere in 's Graveland. De Haagse tentoonstelling Ode aan de Nederlandse Mode toont namelijk een uitgebreid overzicht van de grote Nederlandse ontwerpers waarop één van de grootste namen mist, namelijk die van Sheila de Vries. Er werd het museum gevraagd waarom de mode-ontwerpster die niet alleen nationale en internationale sterren, maar ook niemand minder dan prinses Beatrix kleedt werd buitengeloten.

Zij zei: “Ik vind dat bizar, want naast die prachtige jurk van Jan Taminiau van de kroning, had de jurk van de abdicatie van prinses Beatrix er kunnen staan. Ik word gewoon nergens voor gevraagd en ik wil daar een antwoord op hebben.” Het programma vroeg de exposant om commentaar maar ... helaas moest Sheila de Vries constateren dat de reactie van het exposerend museum geen grein duidelijkheid verschafte.

Dat stond wel in schril contrast met haar zeer geslaagde show -die diezelfde dag plaats vond- in het sfeervolle landhuis van interieur-specialist Suzanne Loggere. Samen met een inspirerende look and feel in deze verrassende ambiance was ook de show van Sheila & Gideon Collections een groot succes.
"CREATIE SHEILA DE VRIES ..." FOTO: ROLAND SMULDERS