Corporate Fashion moet anders! “Ronald Kolk goes Reckless”

AMSTERDAM - Ronald Kolk Haute Couture – in samenwerking met Reckless Corporate Identity Clothing uit Almere - gaat een toegankelijke Corporate Fashion lijn ontwerpen. De Collectie zal het Label “Ronald Kolk goes Reckless” gaan dragen en komt als collectie en NOOS (Never Out Of Stock) programma voor bedrijven, hotels en (zorg)instellingen op de markt. Het modehuis in Almere verwacht nog vóór de zomer van 2016 te kunnen leveren en de collectie is in Februari 2016 al te bezichtigen.
De couturier heeft reeds een aantal projecten samen uitgevoerd met Reckless, waaronder het InterContinental Amstel Hotel. Reckless is sinds 1982 een toonaangevende aanbieder van Corporate Fashion en mag zichzelf marktleider noemen in de Hospitality Industrie met klanten als Accor hotels, NH Hoteles, CitizenM en Apollo Hotel Group.

Willem-Jan te Riele, directeur en partner bij Reckless verklaart: “Door nieuwe media, YouTube kanalen en visuele presentaties, is de presentatie van het bedrijf dat je vertegenwoordigt belangrijker dan ooit. Een 13-in-een-dozijn product uit een catalogus voldoet niet meer en klanten willen ook geen twaalf weken meer wachten op maatwerk kleding. Mooie kleding zorgt voor een prettig en zeker gevoel bij de medewerkers. Ze moeten zich net zo comfortabel voelen als in de privé sfeer. ”

Kolk reageert: “Wat je nu doorgaans bij bedrijven tegenkomt is doorgaans saai. Het valt nauwelijks op en voorziet te vaak niet in de juiste pasvorm. Dit terwijl we er in onze vrije tijd wél mooi en aantrekkelijk willen uitzien. Corporate Fashion en Todays Fashion komen steeds dichter bij elkaar met uitzondering van exclusieve kleding - zoals het design bij het Amstel Hotel”. De couturier vervolgt: “We gaan nog niet alles verklappen, maar we brengen een heren- en dames colbert, een (praktische)pantalon, een rok, een vestje en een aantal prachtige blouses.”
We zijn benieuwd...
"We hebben prachtige stoffen geselecteerd en houden hierbij rekening met de wensen en ervaring uit de praktijk. Wacht maar af!” aldus een trotse Kolk.

FOTO: ARTFOTOS.NL