Award voor Addy van den Krommenacker

ROEMENIË / IASE - Afgelopen week reisde Addy van den Krommenacker naar IASI Roemenie om zijn collectie te tonen op de Kasta Morrely Fashionweek in het National theater in IASE Roemenie. Dit theater is onlangs uitgeroepen tot tweede mooiste theater van Europa .IASI is de op twee na grootste stad van Roemenië, en ligt in het noordoosten van dat land, in de regio Moldavië.

De stad Iase is de hoofdstad van het district Iași voormalige hoofdstad van het vorstendom Moldavie. Deze stad is het economische, academische en culturele centrum van Roemenie.

Addy kreeg van de organisatie Kasta Morrely organisatie een prijs "The Creative Industries Award of excellence" voor zijn bijdrage aan de glamour van de internationale red carpets . Dit stimuleert jonge talenten om hun skills te ontwikkelen.
Kasta Morrely is een internationale culturele organisatie van mensenrechten , gespecialiseerd in de vorming van de Europese opinieleiders door middel van culturele projecten en international trainingen. Kasta Morrely algemene doel is om de mensenrechten te verdedigen door het bevorderen van competenties, kwalificaties en opleidingen.


Voor haar internationale activiteiten en erkende bijdrage aan de ontwikkeling van de Europese cultuur is Kasta Mirelli lid van het Europees Parlement AGORA vanaf 2008 en medewerker / partner van internationale organisaties referentie zoals Global Human Rights Defense Network, de OVSE, gloed International Network , Asia-Europe Youth Samenwerking Platform, LIBERA Netwerk Betrokken Youth Coalition.