Laura Fygi vierde 100ste verjaardag Frank Sinatra

Tijdens een eind-van-het-jaar special personal sale bij Sheila & Gideon Collections zingt de zangeres Laura Fygi voor de gasten desgevraagd op haar eigen onnavolgbare wijze enkele Christmas songs. Ze is helemaal in de mood na haar bezoek aan een swingend theaterconcert in Ede waar de honderdste geboortedag van Frank Sinatra werd gevierd.
"Als je zelf om op te treden altijd de hele wereld overvliegt is het wel eens lekker relaxed om heerlijk een concert of voorstelling van anderen mee te maken zonder zelf de bühne op te hoeven klimmen," legt ze uit. Er werden zeker allemaal songs van Frank Sinatra gezongen? 

"Het was helemaal een hommage aan : Sinatra 100 - A man and his music. Een bijzonder concert begeleid door het Metropole Orkest. Er traden verscheidene topartiesten op zoals de Canadese jazz-zanger Matt Dusk en de bekende Nederlandse zangeres Greetje Kauffeld. Zij zorgden allebei door hun voortreffelijke interpretatie bij mij voor een echt kippevelmoment."
Zo?... Als professionele zangeres ben jij niet zo heel gauw zo diep onder de indruk. Daar moet dan wel heel erg goed gezongen zijn. Hoe was Greetje Kauffeld gekleed?
"Heel mooi in een zwarte semi-transparante lange pantalon met een wit geborduurd topje met zwarte lange mantel daarover van hetzelfde materiaal als de pantalon."
Dat is zeker een mooie stijl.
"En de zangeres Tania Kross verscheen in een roomkleurige japon met glitter die ook heel goed bij haar optreden paste. Iedereen die aan dit concert voor The Voice meewerkte vond in het brede Frank Sinatra repertoir wel een lied waar het publiek fantastisch op reageerde. The Voice was ook zo veelzijdig en zo getalenteerd..."

Nog na-genietend van het gister door haar bezochte concert ontvangt ze nu zelf bloemen voor haar mini-optreden bij Sheila de Vries. "Mijn jasje van vandaag? Vind je het prachtig... Dat is inderdaad een perfect jasje.  Om van te genieten als je het draagt.... En dat heeft mijn gastvrouw van vandaag voor mij gemaakt. "