Sheila de Vries presenteert vrolijke zomershow als tegenwicht...

  AMSTERDAM - Op twee april hield modeontwerpster Sheila de Vries een modeshow in haar eigen tot in de nok gevulde winkel in de Cornelis Schuytstraat 37. In haar openingsspeech zei zij dat zij niet zonder reden haar show 'Het Hof van Eden' heeft genoemd.

"Nu het toch zo'n rotzooitje is in de wereld heb ik als tegenwicht een mooie show willen maken met mooie dierenprints, mooi leer en bijzondere juwelen. Dit is mijn laatste show in de Cornelis Schuytraat...

...Privé gaan wij ook verhuizen. Wij zijn op zoek naar een nieuwe locatie. Ik heb een droom. Ik zou graag aan het Sarphatipark willen wonen en dan aan de zonnige kant.''

In haar openingsspeech zei zij ook maling te hebben aan al die grote kledingketens. ''Die vind ik veel te kil en onpersoonlijk'', zei zij. "Ik heb fijne klanten, waarvan velen ook vrienden zijn geworden. Voor hen ontwerp ik graag. Ik wil nog tien jaar doorgaan. Ik blijf voor jullie ontwerpen, totdat ik erbij neerval'', besloot zij vervolgens gepassioneerd.

Onder applaus werd daarop haar laatste veelzijdige en veelkleurige voorjaarscollectie in de Cornelis Schuytstraat 37 gestart.

AUTEUR: MARGA WIERSMA FOTO: SYDNEY KORSSE