Couturier Stephan Badal viert feestelijk jubileum

  ANTWERPEN - De nu Belgische (maar voor ons die hem al jaren kennen ook toch altijd een beetje nog Nederlandse) couturier Stephan Badal werd één van dé leading couturiers in de Belgische modemetropool Antwerpen. Een intens dynamische stad vibrerend van levenslust en akitiviteit. Daar ontwerpt de couturier nu al 20 jaar de sterren van de hemel voor zijn uitgebreide cliëntèle.

Tal van BV's ofwel Bekende Vlamingen hebben namelijk in de afgelopen 20 jaar samen met een internationale klantenkring het exclusieve couturehuis aan de Mechelsesteenweg no. 170 betreden.

Iedere klant geniet hier een VIP-treatment. Elke gast heeft hier recht op volledige aandacht en 100% privacy. Dat betekent dat na ontvangst de deur van het couturehuis dichtgaat. Een gewaardeerde ‘closed-door-policy’, die vooral in Amerika veel wordt toegepast,maar ook in België erg wordt gewaardeerd. Het gaat toch altijd weer om de klant met goede smaak en feilloos inzicht in kwaliteit.

Bij een echte couturier is het werk van hem en zijn team direct te herkennen als authentiek. In Nederland zijn zij net als in België uitzonderlijk. Bij zo'n exclusief couturehuis zoals bijvoorbeeld van Stephan Badal is de klant er zeker van dat hier alleen het allerbeste en mooiste wordt gepresenteerd. Gemaakt van de meest geweldige stoffen en verwerkt in een perfecte pasvorm.

Daardoor kunnen modemakers op dit hoge level ondanks een warwinkel van totaal anders werkende concurrerende aanbieders zich in een woelige wereld blijven handhaven. Een echte couturier maakt mode als een vorm van kunst. Elke creatie betekent voor de designer en ook voor zijn team zoiets als een geboorte. Er wordt met spanning gewacht op het moment waarbij alles kan worden gedaan om de klant met het allermooiste gelukkig te kunnen maken.

Ook tijdens zijn stijlvolle fashionshow op Kasteel Den Brandt te Wilrijk toont couturier Stephan Badal weer verrassende en fantastische creaties aan zijn nationale en internationale jetsetgasten. Elke klant van het couturehuis Badal weet dat hij of zij ten allen tijde kan rekenen op glamour, glitter, intimiteit en exclusiviteit.

Badal maakt ook graag elegante herencostuums. Door de deelnaden in de jasjes presenteert elke man zich hierin met een jonger, slank en gespierd silhouet. Naast zijn eigen haute couture collectie beschikt Stephan Badal tenslotte eveneens over een range luxe handtassen voor dames.

FOTO: SYDNEY KORSSE