Couture is the future vintage

  AMSTERDAM - Elk ogenschijnlijk simpel ontwerp van Peter Rommers bestaat uit vele patroondelen. Dat was duidelijk te zien bij zijn coutureshow voor najaar- winter 2018/19 in Hotel Jakarta.
Hierdoor ontstaat de perfecte pasvorm en valling. Een zuurstokroze jurkje dat werd gecombineerd met een grijze alpaca coat liet dat duidelijk zien.

Een donkerblauw wollen tuniekpak, had een geraffineeerd zwartleren sjaalkraag. Op een grijs cocktailjurkje werd een winters vestjasje gedragen.

Die soms schurende combinatie van materialen en kleuren is al jaren kenmerkend voor Peter Rommers. Hij bedient daarmee een goed geïnformeerde klantenkring die het belangrijk vindt dat kleding niet alleen mooi en modieus maar vooral ook duurzaam is.

Zijn slogan “Couture is the future vintage” onderschrijft de duurzaamheid van zijn werk. In het adembenemende rode licht van de zonsondergang kwam met een paarsgouden avondjurk als showstopper een eind aan de verrassend sfeervolle presentatie van deze die-hard-dutch-designer.

De gehele collectie is te zien in zijn showroom in het World Fashion Centre.

 

CREATIE: PETER ROMMERS COUTURE DIE EEN SHOW COMBINEERDE MET EEN DINER BIJ KAARSLICHT VOOR ZIJN GASTEN IN HOTEL JAKARTA ...

AUTEUR: HANS HINSSEN

FOTO: SYDNEY KORSSE