Sheila’s 45 jarige jubileum show “Gold”

Zondag 16 september presenteerde Sheila de Vries tijdens een zonnige dag haar inspirerende herfst-winter collectie “Gold” in het Hilton Hotel in Amsterdam. Dat gebeurde in het hotel maar veel gasten van de show ontmoetten elkaar ook al van tevoren op het ruime terras en in de tuin want het was een historische dag voor Sheila & Gideon Collections.

Dit weekend vierde zij namelijk met veel van haar opvallend feestelijk geklede klanten een eervol jubileum. Nadia Palesa Poeschmann die zowel mannequin als verslaggeever en tv-maker is was de ladyspeaker die de Golden show aankondigde waarmee een jubileum van 45 jaar werd bekroond.

Een jubileum waarin Sheila de Vries zo bevoorrecht was zo ongeveer iedere bekende of onbekende Nederlander te mogen kleden. Inclusief het Koninklijk huis. Het is bekend dat men zich daar met grote zorgvuldigheid supermodebwust wenst te presenteren. Waar Koningin Beatrix voorging als uitmuntend geklede vorstin werd opvolgster Koningin Máxima zelfs internationaal befaamd om haar authentieke stijl.

Sheila de Vries die in haar carriëre veel support ontving van haar partner Tom de Vries heeft door haar uitgebreide ervaring voldoende zelfvertrouwen op kunnen bouwen om ook nu nog Prinses Beatrix tot haar klantenkring te mogen rekenen. Ze gaf grote shows in diverse landen over de hele wereld. Vooral in Amerika waar ze haar eigen tel-sell programma had voor QVC. Ook kreeg zij opdrachten voor bedrijfskleding voor ziekenhuizen en grote bedrijven zoals De Holland Amerika lijn, UPS, Mc Donalds en PTT postkantoren.

Sheila de Vries is eveneens benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Dat was een belangrijke onderscheiding voor haar en haar team. En als één van de laatste echt bekende ontwerpers in Nederland showt ze nog ieder half jaar voor een groot publiek haar collectie in een prachtige ambiance. Er zijn nog maar enkelingen onder de grote namen in de couture in Nederland die er in slaagden zich met zoveel allure te handhaven. 

Na het Amstel Hotel en het Conservatorium Hotel voelden alle aanwezigen zich vooral hartelijk welkom op haar nieuwe prachtige herfst-winter show "Gold" toen Sheila de Vries haar gasten bedankte voor de grote steun die zij de afgelopen jaren ook in zware tijden van hun heeft mogen ontvangen. Velen voelden zich persoonlijk aangesproken door de sterke vriendschap die in de loop van de jaren was ontstaan.

In die sfeer begon een unieke coutureshow in het teken van Gold, een thema wat zowel emotioneel als zakelijk een sfeer van feestelijke verbondenheid als hoogtepunt weergaf. Kortom: de coutureshow Gold van Sheila de Vries was volgens velen íets heel speciaals wat pers en gasten zich nog lang zullen herinneren.

Sheila de Vries werkt vanuit de Johannes Verhulststraat 156A in haar studio waar ze voor haar klanten ontwerpt.

CREATIE: SHEILA DE VRIES...

FOTO: SYDNEY KORSSE