Paul Schulten

altPaul Schulten brengt spraakmakende show. Paul Schulten is een couturier met star-class. Hij is hot bij zijn eigen klantenkring. Zijn pasvorm en belijning zijn perfect.

Zijn coutureshows geven modeminnend Nederland verder ook volop stof tot spreken! Zijn shows kenmerken zich steeds door een vleugje entertainment.

 

Dat is al direct te zien aan de bijzondere kapsels en de visagie.

Daarnaast richt hij zich ook op het bedrijfsleven. Menig bedrijfsmedewerker draagt al door hem ontworpen bedrijfskleding.

“Ik begeleid al mijn ontwerpen persoonlijk. Beginnend vanaf het opstarten van het patroon tot aan de uiteindelijk aflevering, volg ik de hele productie. Elk aspect van het traject beheers ik vaktechnisch. Met de nadruk op het coupetechnische gedeelte. Ditzelfde geldt ook voor mijn bedrijfskleding."

Hij heeft veel ervaring in de confectie waardoor hij praktisch gericht de juiste belijning neer kan zetten en exact weet wat daarvoor nodig is. Hij werkte ook 7 jaar bij de onvergetelijke Edgar Vos.

Inmiddels brengt hij al jaren zijn eigen couturelijn en richt hij zich daarnaast ook op het bedrijfsleven. Menig bedrijfsmedewerker draagt al door hem ontworpen bedrijfskleding.

In 2009 werd hij gelauwerd met de titel: "Dutch Designer of the Year 2009" omdat zijn werk zich door klasse en elegance onderscheidt in het oppervlakkige Nederlandse modelandschap.