New couture by Atelier LeonLeon is launched

AMSTERDAM- Na 25 jaar hard werken in ateliers in Parijs en Amsterdam, waaronder die van Yves Saint Laurent, lanceert Leon Klaassen Bos zijn eerste collectie voor het grote publiek onder de naam “Atelier LeonLeon”. De collectie wordt in exclusieve winkels verkocht. Nu alleen nog in Amsterdam en Den Haag.

 

Glamorous dressing is key voor de collectie van SS12 van Atelier LeonLeon. Een combinatie van creativiteit en vakmanschap. Te zien in de verfijnde coupe, perfecte materiaalkeuze en vooral het vrouwelijke silhouet.

De collectie bevat uit jurken, jasjes, rokken en tops. In zijn jurken is veel kleur terug te vinden, ze vallen perfect.

Naast de haute couture lijn heeft Atelier LeonLeon ook een jersey dress lijn. Opvallend is een adembenemend groenblauw jasje afgewerkt met veel gouddraad, te koop voor 10.000 euro.

Atelier LeonLeon is het resultaat van het creatief werk van Leon Klaassen Bos. Hij werkte in de jaren '90 al voor modehuizen in Parijs en Amsterdam. De rijkdom aan kennis die hij vergaarde in de ateliers van de Parijse Haute Couture is terug te vinden in zijn werk. Zijn prijzen zij pittig maar daarvoor levert hij ook iets echt moois.

Prijzen jersey lijn: 495-1295 euro; Couture: 1500- 10.000 euro
Voor meer info: atelierleonleon.nl