Vrolijke Floris van Bommel zomerschoenen in pastel

Zoet, zacht en vrolijk, dát is de uitstraling van de nieuwste zomermodellen van de Floris van Bommel damescollectie. Van baby blauw tot aan verleidelijk zachtroze in diverse materiaalcombinaties van suède, lak-leer uitgewerkt tot een dichte schoen of peeptoe...

Allen afgewerkt met verschillende bijzondere details. En voor wie durft, gele hakken die elke outfit een zonnig zomers tintje geven. Alles kan en alles mag dit voorjaar want Floris van Bommel brengt de zomer terug in de schoenenkast van elke vrouw!

Dit voorjaar staat in het teken van zachte en vrolijke tinten. Floris van Bommel verwerkt deze trend in zijn ballerina’s en geeft er een eigentijdse draai aan door ze te bewerken met contrasterende applicaties op de hiel.

De Brabantse ontwerper gebruikt verschillende kleur en materiaalcombinaties om zijn ballerina´s kracht bij te zetten. Donkerbruin leer als hiel detail op een oudroze schoen of een muisgrijs suède ballerina met een spannende zwart/wit gestreepte binnenvoering.

Of je nu een chique diner hebt, een lunch met vriendinnen of zakelijke afspraak maakt geen verschil. Die flatjes zijn heerlijk licht, multifunctioneel en geschikt voor elke gelegenheid! Prima ballerina!