Catwalkqueen bij Paul Schulten

altAMSTERDAM - Voor dit voorjaar en de zomer van 2012 brengt Paul Schulten een collectie Haute Couture van topniveau. Zijn presentatie dwarrelt als een vrolijk muziekstuk over de catwalk in het Amsterdamse Okurahotel. Er worden dezer dagen veel teveel mensen opgeleid om te starten in het het ontwerpersvak die veronderstellen dat ze best kunnen starten als couturier.

Als hun collectie ook maar een sprankje zou kunnen weerspiegelen van het talent van die die weinige eenzame uitverkorenen die zich terecht couturier noemen zouden ze zich geschrokken snel terug trekken.

Een couturier zoals Paul Schulten maakt namelijk zonder meer uitmuntend werk. Zijn creaties brengen de strenge toewijding aan de echte Haute Couture weer bij ons terug. Die sfeer waarin elk kledingstuk zo mooi en verfijnd tot in de finesses is gemaakt en afgewerkt. Zijn vrouwelijke en elegante silhouetten worden gepresenteerd door mannequins van klasse. In zijn werk klinkt Pauls Fascinatie voor operasterren door.

Daarom wordt zijn show ook altijd begeleid door de meest fantastische muziek. Een feestje om naar te luisteren. En te kijken naar deze schitterende avondjapon hier getoond door catwalkqueen Manuela Loth.