Podcasts

PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Stapelgek spel met Maffe Marathon Man

altDe ultieme droom van elke shopliefhebber: gratis online winkelen en een stapelgek spel. Van zaterdag 31 maart tot en met vrijdag 6 april kunnen facebook-fans deelnemen aan een uitdagende actie. Via de Maffe Marathon Game maakt men kans op live shoppen met de Maffe Marathon Man via je webcam. De deelnemer kan op de gamesite het product van zijn of haar verlangen selecteren. Vervolgens rent de Maffe Marathon Man van deur naar deur, waarna hij zich achter een van de groene deuren verstopt.

Daarna worden de deuren door elkaar gehusseld. Wanneer de deelnemer de juiste deur kiest gaat het live shopping avontuur beginnen! Voor het eerst is het mogelijk om live te shoppen via je webcam. "De Bijenkorf is een van de grootste retailmerken die op een innovatieve manier social media inzet. Met deze game wordt hier weer een nieuwe dimensie aan gegeven", aldus Directeur Marketing Robert Bohemen.

En wat zijn de prijzen? Tijdens de Maffe Marathon-weken beleeft de Smart eBike, een innovatieve en trendy elektrische fiets speciaal ontwikkeld door autofabrikant Smart, haar debuut in retail. De fiets wordt voor een speciale introductieprijs aangeboden.

Daarnaast heeft de Bijenkorf een speciaal assortiment van de mooiste merken voor maffe prijzen. Twee weken lang worden er bijna één miljoen artikelen van vele topmerken op het gebied van mode en wonen, tegen maffe prijzen aangeboden. Merken zoals Michael Kors, DKNY, Filippa K, See by Cloe, Escada Sport, Repeat, Dolce & Gabbana, Calvin Klein en Replay, Artemide en Kartell.

In het Paasweekend van 7 tot en met 9 april doet het bekende radio-duo Wietze de Jager en Mattie Valk van Q-Music bovendien nog verslag van de Maffe Marathon vanuit de hoek etalage in de Bijenkorf Amsterdam. Via de radio strijden zij ieder uur met luisteraars om mooie Maffe Marathon-artikelen die hun verblijf in de etalage comfortabeler maken, zoals een Macbook Pro of een SMEG koelkast.

Als een luisteraar de vraag goed beantwoordt, wint hij of zij de prijs. Bij een fout antwoord gaat de prijs naar Mattie en Wietze. Op 9 april wordt er gespeeld om de totale inboedel van de etalage.