Podcasts

PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Birgit Schuurman centraal in Maffe Marathon

altVan dinsdag 27 maart vanaf 18.00 uur tot en met maandag 9 april organiseert de Bijenkorf de vijfde editie van de Maffe Marathon. Het thema van dit jaar is 'Vind je verlangens'. Jetteke van Lexmond, Maartje van den Broek en Bodo Breg gaan de strijd aan in de Bijenkorf!

Grote merken zijn gedurende twee weken verkrijgbaar voor maffe prijzen. Drie topstylisten - Jetteke van Lexmond, Maartje van den Broek en Bodo Breg - geven de aftrap door tijdens de opening de strijd aan te gaan in een real life versie van de Maffe Marathon Game, waarbij zij de ultieme outfit voor Birgit Schuurman bij elkaar shoppen.

'Shop de ultieme outfit bij elkaar voor Birgit Schuurman'. Dat is de opdracht die drie topstylisten krijgen tijdens de opening van de Maffe Marathon. Door de Maffe Marathon Man vanuit een control room in de Bijenkorf Amsterdam op afstand te besturen naar Maffe Marathon-artikelen shoppen ze de meest geschikte look bij elkaar voor niemand minder dan zangeres Birgit Schuurman.

Degene die haar 'verlangens' het beste weet te beantwoorden, wint. Bijenkorf facebook-fans maken vervolgens kans op deze unieke outfit.