Podcasts

PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Domestic Witch tovert rond bij The Wonder of Woman

 

altIn 1855 werd in Arti in Amsterdam de allereerste grote internationale fototentoonstelling gehouden, waarbij 4100 bezoekers het wonder van de fotografie konden aanschouwen.Tegenwoordig is de Artisociëteit ook regelmatig een podium voor fototalent op de Portfolio-Fotografenavond. Maandag 21 mei zal vanaf 20.30 uur de 26e editie worden gehouden, waar zowel fotografen als ook andere belangstellenden van harte welkom zijn.

Veel fotografen zijn er inmiddels ontdekt door galeriehouders, verzamelaars en redacteuren, die nu ook weer zijn uitgenodigd. Kwaliteit gaat hier boven kwantiteit. (Organisatie: Peter Paul Huf, Petra Ruisendaal, Aloys Ginjaar, Dutch J.den Hollander en Jaap Bijsterbosch). Uit deze creatieve groep zijn verschillende andere initiatieven voortgekomen zoals een druk bezochte fototentoonstelling van Nederlandse fotografen in Amerika. Ook nu weer reist een gezelschap van in ons land bekende fotografen af naar New York hiervoor.

Zij exposeren daar onder de titel The Wonder of Woman op de PHOTOVILLE in New York en blijken steeds weer verrassend veel Amerikaanse en andere bezoekers te trekken. Dat is begrijpelijk als men bovenstaande foto van een huishoudelijke heks gemaakt door Lilith bekijkt!

De organisator / curator: Aloys Ginjaar is de creatieve spil waar alles om draait. Het nieuwe internationale fotofestival Photoville vindt plaats in het Brooklyn Bridge Park, Brooklyn, New York van 22 juni – 1 juli 2012.

De opening op vrijdag 22 juni zal worden verricht door een vertegenwoordiger van het Nederlands consulaat in New York.