Podcasts

PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Dress for Victory van Bavaria

altLIESHOUT – Bavaria is als onafhankelijke familiebrouwerij uniek. Al zeven generaties lang wordt het bedrijf geleid door de familie Swinkels. Doordat het bedrijf beschikt over twee eigen mouterijen is het gehele brouwproces nog in eigen beheer. Bavaria is de enige grote brouwer in Nederland die haar bier brouwt met zuiver natuurlijk mineraalwater uit eigen bronnen. De zo authentiek werkende bierbrouwer zorgde echter onverwacht voor veel opschudding in voetballand.

In 2010 presenteert Bavaria de DutchDress namelijk tijdens het WK voor vrouwen die er heel erg mee zijn opgevallen in het publiek. De Brabantse brouwer lanceert nu weer samen met de bekende zusters en designers Spijkers en Spijkers een jurk die ontworpen is als opvolgster voor het EK. Een snel herkenbare jurk in modernistische stijl

De V-Dress is een compositie van oranje en (Bavaria) blauwe kleurvlakken en is zowel aan de voor- als aan de achterkant voorzien van een rood-wit-blauwe V-hals. Een speciaal ontworpen wedstrijdjurkje wat het goed doet bij dames die als echte fans hun team vanuit het publiek willen aanmoedigen.

Peer Swinkels, directielid van Bavaria, licht toe: “Bavaria kwam tijdens het WK in 2010 als eerste met een item speciaal voor vrouwen. De traditie die we daarmee in gang hebben gezet zetten we nu voort voor het aankomende EK. We maken ons op voor een nieuw kampioenschap en presenteren met trots ons nieuwe tenue: de V-Dress. Met deze jurk maakt vrouwelijk Nederland zich op om het EK in stijl tot een succes te maken en de overwinning te halen. Of wel: Dress voor Victory!”.

De V-Dress is vanaf 7 mei in de supermarkt te verkrijgen. De jurk is samen met 6 flesjes Bavaria verpakt in een stijlvol tasje voor EUR 9,99. Voor diegenen die op Koninginnedag al stijlvol in Oranje voor de dag willen komen worden er in totaal 1.000 unieke, genummerde V-Dresses weggegeven op vrijdag 20 april. Die dag wordt er om 20:00 uur in de PC Hooftstraat in Amsterdam en om 17:00 uur op de Markt in Eindhoven een speciale tijdelijke V-shop geopend.