Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Een beetje San Francisco in Amsterdam

alt‘Every small detail makes a big difference’ is het motto dat de nieuwe Esprit-winkel in Amsterdam vol innovaties op het gebied van architectuur tot een uitnodigende ruimte maakt. Een bijzondere mix van handgemaakte details toont hoeveel werk en liefde voor detail werd gestoken in het gehele concept.

Etalagepoppen gedecoreerd met bloemendetails en handgeschilderd linnen, gespannen over canvasdoeken benadrukken de persoonlijkheid van de winkel. Alle kledingstukken van Esprit hangen op gerecyclede houten kledinghangers.

Trouw aan de ‘Back to the roots’ spirit brengt de Amsterdamse winkel een eerbetoon aan San Francisco, de geboortestad van Esprit, met stadsfoto’s die zijn geprint op houten panelen in de paskamers. De vriendelijke en relaxte sfeer van de winkel wordt ondersteund door het interieur, de grote ramen en de relaxte zitmogelijkheden.

In de stijl van een modern, vrouwelijk en comfortabel stadsappartement is de feelgood winkel een vredige, rustige oase zonder de stress van het hectische stadsleven. ‘Een stedelijke en authentieke maar relaxte sfeer is belangrijk voor ons’, aldus de Esprit Architecture Department.

Met vrijstaande unieke meubels die ook in uw eigen woning zouden kunnen staan, natuurlijke decoraties zoals seizoensplanten, speciale accessoires en behaaglijke tapijten weet de winkel steeds weer te verbazen en te inspireren.

Een geselecteerde collectie van diverse Esprit-lijnen werd speciaal voor deze winkel samengesteld. Deze Esprit-winkel, met een oppervlakte van 1.112 m² verkoopt ook artistieke fotoboeken. Deze kunnen op het gemak in de winkel worden doorgebladerd en gekocht. Speciaal voor de winkel zijn de nieuwste cd’s zorgvuldig uitgekozen en ook deze kunnen worden gekocht.