Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Esprit Store is anti-stress winkel

altAMSTERDAM - Het bestaat echt: winkelen zonder stress. Esprit Store is opgezet volgens een nieuw innovatief winkelconcept waarbij alles-alles gericht is op een relaxte sfeer. Alles getuigt ook van een bewust gekozen weloverwogen samengestelde sfeer. De opening van de Esprit-winkel heeft al enige tijd geleden plaats gehad en vormt een onderdeel van een veelomvattend plan om Esprit als merk naar buiten toe te versterken.

Dat gebeurt door een zorgvuldig uitgekozen collectie maar ook door een bijzondere architectuur van de winkel.

Dit innovatieve concept wordt ingevoerd als onderdeel van de geplande, uitgebreide restyling van alle door Esprit beheerde winkels. De nieuwe feelgood winkelsfeer zal in 2015 afgerond zijn en vergt een investering van meer dan 280 miljoen euro.

Natuurlijkheid en authenticiteit zijn de belangrijkste sfeerelementen van de nieuwe winkel. Het creatieve team van Esprit heeft materialen gecombineerd die elkaar perfect aanvullen. Oude bakstenen muren en betonnen kolommen werden blootgelegd en bewaard.

Hoogwaardige houtsoorten gaan samen met soepele, luxueuze materialen evenals warme en lichte kleuren en de authentieke elementen van het monumentale gebouw. Harmonieuze vormen en natuurlijke oppervlakken worden doorgetrokken in de display-meubels die aansluiten op het totaalbeeld.

In de stijl van een modern, vrouwelijk en comfortabel stadsappartement is de winkel een vredige, rustige oase zonder de stress van het hectische stadsleven. ‘Een stedelijke en authentieke maar relaxte sfeer... daar draait het om voor ons’, aldus de Esprit Architecture Department.