Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Mooiste Benen van Nederland

altOp dinsdag 15 mei vond in Amsterdam voor de vijfde keer de verkiezing van de ‘Mooiste Benen van Nederland’ plaats. Een heerlijke onzinverkiezing maar verrukkelijk om mee te doen, te fotograferen, te jureren en wel of niet wat te winnen. Deze keer werd de wedstrijd georganiseerd door glossy magazine Cosmopolitan en Gillette Venus ProSkin in het Muziekgebouw aan ’t IJ.

Dennis van der Geest voorzag deze passievolle middag van een swingende beat.De afgelopen maanden stuurden Cosmo-lezeressen uit het hele land een foto van hun benen op voor de befaamde wedstrijd. Tijdens de voorselectie zijn 21 vrouwen gekozen, die gisteren hun benen op de catwalk aan het publiek en aan de vakjury blootgaven.

De vakjury bestond dit jaar uit Suzanne de Goeij van Cosmopolitan, rapper Lange Frans, Ana Rodriguez van Gillette Venus ProSkin en Renate Peters-Huisman van RPH Modelmanagement. En zij hebben als echte schoonheids-deskundigen gesproken.

Na een spannende middag met hot legs & bubbles verkoos de jury Tjitske Annie Vries uit Drogeham tot winnares van het jaar. Haar lange en gespierde benen trokken meteen de aandacht van de jury. In het dagelijks leven werkt de winnares in een sportcentrum als docent van verschillende groepslessen. Wat wil je ook: als je zo lekker en intensief sport krijg je vanzelf een grandioze body!

Presentatrice Zarayda Groenhart maakte tijdens het juryberaad bekend wie van de BN’ers op de mooiste manier ambassadeur is van haar goede doel. Volgens de Cosmo-lezeressen is het Bettina Holwerda die het meest passievol opkomt voor haar goede doel.

De eerste prijs van € 2.500,- komt volledig ten goede aan Stop Kindermisbruik. De tweede prijs van € 1.500,- is in ontvangst genomen door Renate Verbaan voor haar goede doel Unicef. Onverwachts is er ook nog een derde prijs weggegeven. Lauren Verster ontving € 1.000,- voor haar goede doel UNHCR.