Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Verborgen Tuinen in Rotterdam

 

altOok in Rotterdam zijn prachtige Verborgen Tuinen... Op 9 juni start een tweedaagse kleurrijke ontdekkingsreis door Rotterdam. Voor deze 12e editie van Verborgen Tuinen zijn drie routes uitgezet. Zuid, Midden en Noord tonen een gevarieerd aanbod van tuinen, die door de tuineigenaren worden opengesteld voor publiek. Het evenement vindt in juni plaats omdat de tuinen dan op hun mooist zijn.

 

Ontdek de talrijke groene paradijsjes van de stad tijdens Verborgen Tuinen. Tientallen tuineigenaren stellen hun verscholen buitenplaats een weekend lang open voor publiek. Verborgen Tuinen is genieten van onverwachte groene plekjes, ervaringen uitwisselen, tuinideeën opdoen en beeldende kunst bewonderen. De tuinen zijn verspreid over heel Rotterdam: van Vreewijk tot Prinsenland en van Delfshaven tot Kralingen is er van alles te doen in het groen!

Rotterdam Festivals coördineert het evenementenbeleid in Rotterdamen de cultuurparticipatie van Rotterdammers. Verborgen Tuinen maakt ook deel uit van het festivalaanbod.

Meer weten hierover? Zoek bij verborgentuinen.nl en rotterdamfestivals.nl