Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Zal Eindhoven toch transformeren?

altEINDHOVEN - "Eindhoven never looked so sexy!" Volgens voorspellingen van Jorge Alves Lino tenminste want hij kondigt STUK X aan. Een dynamisch en open-minded dance feest dat gay lifestyle, groovy ritmes en een metropolitaan gevoel naar Eindhoven en Zuid Nederland brengt. Het nieuwe feest voor alle gay-minded party lovers, van fashionista´s en gays tot metro mannen. Mogen metro vrouwen ook meedoen? Of heeft niemand daarvan ooit gehoord?

Hoe dan ook: het betreft een vleugje ‘Berlin meets Paris in Eindhoven’, met een enthousiaste underground ambiance. Eindhoven als stad met karakter, een stad vol licht, en een stad vol design, mist echter nog een toonaangevende gay party scene. Dat klopt. Er wonen merendeels opvallend veel hartelijke mensen en alles is ook heel verantwoord ingericht maar om te zeggen: gezéllig... Hmm... Kan toch echt wel beter.

Het creatieve, internationale designers team van STUK X grijpt nu echter drastisch in. Draag als partytijger op het nieuwe grote dance feest daarvoor de outfit die je altijd al wilde dragen, maar nooit wist waarheen. Het evenement laat de grenzen tussen performances en het publiek vervagen en brengt de gay party experience naar een hoger level waarin iedereen betrokken raakt.

Het doel? Zo wil STUK X op een spannende, levendige en cosmopolitise manier bijdragen aan het imago van een stad vol design en innovatie. De line-up, met nationale en internationale artiesten uit Antwerpen, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven zelf, wordt z.s.m. bekend gemaakt. Klinkt goed.

Jorge verklaart verder: "Onder de artiesten die ons concept vol passie omarmen en daarvoor naar Eindhoven komen, scharen zich de DJ's uit de grootste gay minded evenementen van Europa, waaronder die van La Demence (Brussel), de legendarische club IT uit Amsterdam en de DJ van de DansSalon. Zowel deze evenementen en haar DJ's staan bekend om kwaliteit en extravaganza. Deze eerste editie van STUK X is het begin van een nieuwe generatie dance feesten in Eindhoven."