Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Dutch Fashion Day

 

altAMSTERDAM - Op 21 mei werd voor de eerste keer de Canal Catwalk georganiseerd. Dit gebeurt omdat het dan de Dutch Fashion Day is. Op deze varende catwalk presenteerde ontwerper Sepehr Maghsoudi zijn creaties in combinatie met een show van het juwelenmerk Otazu.

 

Tijdens de eerste Canal Catwalk werd couturier Sheila de Vries gekroond tot Dutch Designer of the Year 2012. Vorig jaar werd Addy van den Krommenacker Dutch Designer of the Year.

De Vries ontving deze titel als kroon op haar jarenlange loopbaan als couturier. De jury prijst haar vakmanschap en de indrukwekkende creaties die zij voor Koningin Beatrix maakt. Verder roemt de jury haar warme persoonlijkheid binnen het Nederlandse modelandschap.

Naast de titel ontving De Vries op 21 mei ook een speciaal door Otazu ontworpen onderscheiding uit handen van model Nadia Palesa Poeschmann.

Palesa Poeschmann is de kersverse Miss Dutch Fashion Day en werkzaam als presentatrice voor MTV. Momenteel is zij te zien in het SBS 6-programma De Schat van De Oranje.