Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Award voor Van Tol op Dutch Fashion Day

 

altAMSTERDAM - Tijdens Dutch Fashion Day (21 mei) heeft Coby van Tol, oprichter van Hair Point een oeuvreprijs ontvangen. Zij kreeg de prijs uit handen van de bekende visagist Roberto Dresia.

Van Tol was samen met haar team tijdens de eerste Canal Catwalk, modeshow op de Amsterdamse grachten, verantwoordelijk voor de schitterende hairstyling van de modellen die de show van ontwerper Sepehr Maghsoudi liepen.

Samen met couturier Sheila de Vries (Dutch Designer of the Year 2012), professor Cees Dam en uitgever Phia Baruch (beschermvrouwe van de Dutch Fashion Day) zong zij deze bijzondere show vol enthousiasme het lied Aan de Amsterdamse grachten.

Hair Point is present bij vele jaarlijks terugkerende wedstrijden en shows. De grote haarcosmeticaconcerns weten Hair Point te vinden voor de juiste professionals om gastcolleges, demonstraties en shows te geven. Hair Point is niet alleen de naam van de meest swingende kappersacademie van Nederland maar ook van een welbekende leverancier van kapperssupplies.

Hair Point is voor vele kapsalons en -ketens de 'preferred' supplier, zowel voor talent als voor haarverzorgingsproducten. Zo houden zij op alle mogelijke manieren feeling met de haarmodewereld en krijgen zij voortdurend vacatures toegespeeld voor de bij Hair Point afgestudeerde studenten.