Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

LIEFDESPSYCHOLOOG op Glamgarden

altVUGHT - Wie leeft - echt lééft- kent hoogtepunten maar ook de emotionele nodige dieptepunten. Op Glamgarden in de Mariakerk in Vught zal daarom op zondag 24 juni een glamourdag plaats vinden. Naast de kans voor bezoeksters om de nieuwste fashion aan te schaffen en ontspannen te genieten van luxe cosmetica merken is hier gratis massage aanwezig maar zal hier ook een liefdespsycholoog aanwezig zijn!

Daar tussendoor kan men de presentaties bijwonen van een cosmetisch arts of in de horeca-afdeling terecht voor trendy drinks & bites. Glamgarden is een luxe ladies-event waar men verschillende beautygeheimen kan ontdekken. Ook de nieuwste woon-en tuintrends vindt men daar in de Living Garden. 

Onder de exposanten die zich op Glamgarden bevinden zijn Vera Wang, Rituals, Marlies Dekkers, Kookaï, Fashion Cheque, Paula’s Choice, Kristalpad, Grotesque (Italian Handmade Shoes), Blond Amsterdam etc.

Wie op zondag 24 juni deze bijzondere presentatie wil bezoeken krijgt bij een ticket van € 15,- een gratis glas prosecco bij binnenkomst en een prachtige en goed gevulde goodiebag met exclusieve cadeaus.Tevens zijn er een beperkt aantal VIP tickets beschikbaar. Meer info op glamgarden.nl