Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Nogmaals het Geheim van Renate Verbaan

alt"Het gaat om de balans tussen goed eten en er goed uitzien," legt Renate Verbaan desgevraagd nogmaals uit. Wat bedoelt zij daar mee? "Er goed uitzien begint met gezond eten." Dat klinkt overtuigend. Maar hoe weet je nu wat je daarvoor het beste kan kiezen? Wij zijn gek op kaas maar wij willen ook niet graag te veel vet consumeren.

"Daar heb je bij ERU Balans juist niet snel kans op," verklaart de Natural Beauty en hét Gezicht van de ERU campagne. "Met ERU Balans tref je de juiste lichte en smaakvolle smeerkaas daarvoor."

Met ERU Balans 15+ kaas is er toch sprake van minstens 15% vet? Dat klinkt toch juist nogal veel...
.
"Kaas bestaat onder andere uit vet, eiwit en vocht, maar het vetgehalte kan sterk variëren tussen verschillende soorten kazen. Het vetgehalte wordt meestal aangeduid met een cijfer en een plusteken zoals de ERU Balans 15+ kaas. Dit betekent dat het percentage vet aangeduid wordt per 100 gram droge stof en niet per 100 gram kaas, omdat de droge stof tijdens de rijping constant blijft. Het getal voor het plusteken geeft aan hoeveel procent vet de droge stof bevat. Dit houdt in dat ERU Balans smeerkaas slechts 5% vet bevat en dus ideaal aansluit bij een gezond voedingspatroon. "

ERU kaas blijft daardoor nog meer dan anders een vertrouwd beeld op de dagelijkse ontbijt- en lunchtafels. Lekker op een boterham, cracker of ‘s avonds op een toastje. De smeerkaas is verkrijgbaar in vier verschillende smaken: Naturel, Olijf Tomaat, Ham en Kruiden.