Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Haring happen in het Hilton

 

altAMSTERDAM - Het Hilton Hotel Amsterdam was op 6 juni het traditionele decor voor Dé Haringparty, die in samenwerking met Wegener werd georganiseerd. Veel mensen grepen het plotseling mooie weer aan om te genieten van een Hollandse Nieuwe. Er viel echter nog veel meer te genieten.

Er waren onder andere Bols Corenwijn, sushi met haring bereid, ter plekke gemaakte bonbons, Illy koffie, Coca Cola Light, Heineken bier, Veuve Cliquot champagne uitgeschonken door beeldschone dames, Old Amsterdam kaas en Spa in twee variaties. Daarnaast was er een heerlijk buffet, inclusief dessert.

De haring werd binnengebracht met een sloep. Daarin zaten twee gouden dames. Vanaf het terras kwamen zes mannen met een draagbaar. Nadat de dames daarop hadden plaatsgenomen, werd het vaatje haring overgedragen aan Roberto Payer (General Manager Hilton Amsterdam) en Marco Paans (Wegener Directieteam).

De in grote getale gekomen genodigden genoten van al het gebodene en ook van elkaars gezelschap. Er werd ontmoet, uitgewisseld, gelachen, serieus gesproken maar altijd op luchtige toon. Na het officiële eindtijdstip, werd nog volop en gezellig genetwerkt in de glamourvolle ambiance.