Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

T-shirt ontworpen door Edgar Davids

altVroegere generaties voetballers zoals Johan Cruyff speelden als kind al jaren voetballend op straten en pleinen. Ook andere Nederlandse pleintjes hebben vele profvoetballers voortgebracht. Grote namen zoals Van Basten, Gullit, Rijkaard, Bergkamp, Kluivert en Davids.

Zij hadden die vrijheid om op straat en op grasveldjes een balletje te trappen en toen al de basis te leggen voor hun superieure voetbaltechniek. Het is een sympathiek idee van Edgar Davids om juist daaraan te herinneren als ode aan het Nederlands Elftal.

Hij ontwierp daarom een T-shirt exclusief voor MONTA. Een heel apart merk want het is meer dan een sportmerk. Het identificeert zich met de populairste straatsport ter wereld: straatvoetbal.

De huidige spelers van Oranje zijn de meest bekwame, begaafde en op straat gestarte voetballers. Boegbeeld Edgar Davids toont op geheel eigen wijze zijn appreciatie met het door hem ontworpen sporty T-shirt vertrouwen in Oranje!
MONTA is ontstaan in 1999 en is ontwikkeld door straatvoetbal liefhebbers en spelers die deze specifieke lifestyle dag in dag uit uitdragen.

Het MONTA FINALLY shirt, ontworpen door Edgar Davids is - zolang de voorraad strekt- verkrijgbaar bij jeansonline.com