Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Netwerken en haring happen op Nyenrode

 

altBREUKELEN - Dinsdag 12 juni werd de 51e editie van de Nationale Haringpartij georganiseerd. Er werd weer haring gehapt op Kasteel Nyenrode in Breukelen. Haring en communicatie vormen de verbindende schakel van dit exclusieve en sfeervolle netwerkevent. Prof. mr. Pieter van Vollenhoven en zijn zonen Prins Floris en Prins Pieter-Christiaan gaven eveneens acte de présence.

De Nationale Haringpartij wordt vanouds georganiseerd door EPP public relations, founding father van de enige echte haringpartij.  

Oud EPP- en Elsevier-directeur de heer H. ten Brink organiseerde in 1961, als groot liefhebber van de Hollandse Nieuwe in zijn achtertuin de allereerste haringpartij van Nederland.

Dit feestje voor collega-journalisten en belangrijke relaties is inmiddels uitgegroeid tot een nationaal instituut. De Nationale Haringpartij is dan ook het oudste informele communicatie-evenement in dit genre.

Het zijn de ambiance, de informele sfeer en de exclusieve aanwezigheid van circa achthonderd representanten van het kabinet, leden van het Koninklijk Huis, leden der Staten-Generaal, de diverse overheden, het bedrijfsleven waaronder vele captains of industry, de media, culturele en maatschappelijke organisaties die elk jaar weer bijdragen aan het succes van de Nationale Haringpartij.