Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Art Rocks! finale! met Giovanca en Lucky Fonz III.

altROTTERDAM - Tijdens een spannende, drukbezochte finale in Museum Boijmans Van Beuningen is het eindoordeel geveld: Try Acrobatics is de winnaar van de Art Rocks! Boijmans Muziekcompetitie. Met hun nummer geïnspireerd op het schilderij La reproduction interdite van René Magritte won deze band 1.000 euro en een Museumkaart.

Museum Boijmans Van Beuningen vormde afgelopen zaterdagavond het decor voor live optredens van de tien finalisten van de Art Rocks! Boijmans Muziekcompetitie. De muzikanten streden om de meeste stemmen van het publiek.

Naast de optredens van de finalisten kon het publiek genieten van optredens van jazz-zangeres Giovanca (die ook in modekringen een bekende verschijning is) en singer-songwriter Lucky Fonz III.

Met deze muzikale avond in het museum is het crossmediale project Art Rocks!, dat een brug slaat tussen muziek en kunst, feestelijk afgesloten.

De resultaten van Art Rocks! zijn gebundeld in een webbased multimediatour. Deze multimediatour biedt bezoekers in het museum de mogelijkheid de tracks en videoclips van de finalisten op hun smartphone te bekijken en beluisteren, via inbvb.nl/artrocks.