Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Floating Fashion Week wordt geopend door Sheila De Vries

 

altAMSTERDAM – Couturier Sheila De Vries, werkzaam voor Koningin Beatrix en Dutch Designer of the Year 2012, zal volgend jaar op 21 mei de openingshandeling van de eerste modeweek op het water verrichten. Tijdens de Floating Fashion Week (FFW) zullen verschillende ontwerpers uit binnen- en buitenland een week lang hun creaties vertonen op een varende catwalk op de Amsterdamse grachten. Dat heeft de organisatie van de Floating Fashion Week (FFW) zaterdag bekendgemaakt.

 

Vorige maand werd de eerste varende modeshow door de Amsterdamse grachten georganiseerd. De talentvolle ontwerper Sepehr Maghsoudi showde zijn creaties op een speciale rondvaartboot van de grootste rederij van Amsterdam. Maghsoudi zal volgend jaar ook de openingsshow verzorgen. Op de Floating Fashion Week (FFW) zal naast couture ook veel aandacht zijn voor duurzame mode.

Meerdere namen van ontwerpers wordt binnenkort bekendgemaakt. Het internationaal bekende model Tahnee Nikita Frijters, dit jaar gekroond tot Dutch Model of the Year 2012, zal de organisatie van de Floating Fashion Week (FFW) op zich nemen.

Melissa Baas, winnares van het RTL-programma Benelux’ Next Topmodel, is als ambassadrice verbonden aan de eerste modeweek op het water. De bekende architect prof. Cees Dam is aangetrokken als beschermheer van de modeweek op het water.