Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Bas Kosters zoekt hem inspirerend model

 

altAMSTERDAM - Modeontwerper Bas Kosters gaat samen met Vodafone op zoek naar een model voor zijn runway show op vrijdag 13 juli aanstaande tijdens de Amsterdam Fashion Week. Vanaf vandaag kunnen kandidaten (man maar ook vrouw) zich op de Vodafone Facebook pagina aanmelden door een motivatie in te sturen en daarbij een foto of video te uploaden.

Model met ´karakter´

Op de Facebookpagina staat ook de videoboodschap waarin Bas persoonlijk een oproep doet. De zeventiende editie van Amsterdam Fashion Week vindt plaats van woensdag 11 tot en met zondag 15 juli op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Bas Kosters is daarvoor op zoek naar uitgesproken model met karakter.

De rode draad in het werk van Bas Kosters is de viering van individualiteit en het afzetten tegen de conventies die gelden in de modewereld. Door middel van deze wedstrijd wil Bas via social media mensen de kans geven hun persoonlijkheid uit te spreken, en hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan zijn show.

“Ik ben niet per se op zoek naar een standaard model, het gaat mij ook om het karakter en of iemand bij mijn merk past,” zegt Bas Kosters.

En uit deze foto van voorbeeldmodellen van Bas Kosters blijkt dat zijn smaak totaal anders is. Zo vinden wij de meneer links wel een beetje eng en de dames midden en rechts mooi maar raadselachtig met die blauwe keukenhandschoenen...?    

Ter ondersteuning van de samenwerking met Vodafone is de voorwaarde om mee te doen dat de deelnemers klant zijn bij Vodafone (abonnement of prepaid) en 18 jaar of ouder zijn.

De inschrijving sluit op maandag 2 juli, waarna Bas een selectie maakt van de meest uitgesproken inzendingen voor een casting op zijn studio (woensdag 4 & donderdag 5 juli). Vrijdag 6 juli wordt bekend gemaakt wie uiteindelijk op vrijdag 13 juli zal schitteren tijdens de show van Bas Kosters.