Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

AFW 2012 vol verrassingen

 

altDe Amsterdam Fashion Week duurt van 6 tot 15 juli en biedt een verrassend druk programma. En er komen elke dag ook nog nieuwe events bij. Zo exposeert de internationaal bekende illustrator Will Broome zijn artwork voor het eerst op Nederlandse bodem. Will Broome is bekend van de illustraties die hij voor Marc Jacobs en vele andere internationale topdesigners maakt.

Deze expositie is van 7 tot en met 22 juli te bezichtigen bij Gallery LaRaven aan de Herengracht 132.

The Green Collective organiseert een groene expositie van finalisten van The Green Fashion Competition, The Green Design Competition en The Green Architecture Competition. Deze overzichtsexpositie is van vrijdag 13 juli t/m zondag 15 juli te zien bij de Umsjatka Studio’s op de Brouwersgracht 130-134 in Amsterdam.

Dinsdag 10 juli vindt de eerste modelleninfodag op De Dam plaats. Aspirant modellen kunnen zich inschrijven voor een stichting die hun belangen behartigt en onder begeleiding van een catwalkcoach lopen op de catwalk op De Dam. Ieder uur wordt een model geselecteerd dat toegang krijgt tot Amsterdam Fashion Week.

Maandag 9 en woensdag 11 juli wordt aan passanten op De Dam gevraagd zich voor de letters IAMSTERDAM voor het Paleis op De Dam te laten fotograferen en de resultaten van deze street style foto’s via social media te delen. Via de Amsterdam Fashion Week App kan een winnaar worden verkozen.

Voorts wordfen alle catwalkshows van Amsterdam Fashion Week op het grote scherm van Escape aan het Rembrandtplein vertoond (met vertraging van ongeveer een uur). Voor het programma kan de App worden gedownload.