Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Cora en Greg sprookjesachtige ontwerpers

 

altDe ontwerpers Cora (Nederland) en Greg (Aruba/Bonaire) van Laura Inspired zullen ook dit jaar weer een prachtige creatie maken voor de Miss World verkiezing waar maar liefst 120 deelnemers met elkaar om de wereldtitel zullen strijden. De Miss World verkiezing is één van de meest toon aangevende missverkiezingen ter wereld en zal dit jaar voor de 62ste keer worden gehouden.

Internationaal niveau

Ana Maciel - Miss Bonaire - reisde 9 uur naar Nederland om een geweldige creatie door deze ontwerpers van sprookjesachtig mooie creaties te laten maken. Bij Cora en greg zal de final fitting plaats vinden en zal tevens de laatste hand worden gelegd aan de creatie waarrmee Ana Maciel zich voor de jury en toeschouwers uit vele landen zal moeten presenteren om haar land op een voortreffelijke manier te presenteren.

Zij heeft veel vertrouwen in de ontwerpers die een jarenlange ervaring hebben in het ontwerpen van exclusieve creaties op internationaal niveau. De jurken van Laurisa designed by Cora en Greg zijn zeer geliefd en de kwaliteiten van de ontwerpers zijn ook terug terug te vinden in hun voorliefde voor kleinschalige collecties van hoogwaardige materialen (en haute couture in opdracht van de klant) die zij maken voor Laurisa en Laurisa Inspired.

Hun rol als ontwerpers van kleding voor Miss World- en andere Misskandidates is enigszins onderbelicht in de media. Maar deze ontwerpers zijn zeer deskundig en hebben een "sixth sense" voor het ontwerpen en maken de meest prachtige japonnen en gala kleding. Een kunst die lang niet iedereen gegeven is.

Ana Maciel zal vanaf 26 juni haar verdere intensieve voorbereiding onder meer met Cora en Greg voor haar optreden op de Miss World 2012 verkiezing tot haar vertrek op 17 juli voortzetten in Nederland.