Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Amanda Lepore in de Bijenkorf Amsterdam

altAMSTERDAM - Nog even wachten en dan zal deze mooie boze zangeres tevens DJ -ook bekend als internationaal gay icoon- voor het eerst in Nederland optreden. Iedereen is al in rep en roer want vrijdag 3 augustus gaat zij in de Bijenkorf Amsterdam een daverend optreden neerzetten.

De knappe Amanda Lepore is populair als DJ en zangeres en presenteert zich voor het eerst in Nederland. Zij zal van 18.30 tot 20.00 uur de lichthal op de 1e etage opstelten zetten. In een intieme nachtclub setting zal dit
optreden de ideale aftrap van het Gay Pride weekend zijn. Dat wordt een ongelooflijke party.

De Fabulous Shaker Boys schenken als buitengewoon charmante gastheren op Amanda geïnspireerde cocktails en mannelijke modellen tonen op de catwalk de laatste ondermode trends zodat bezoekers als in een droom de voorstelling beleven. De Bijenkorf is ook een warenhuis wat zich continu vernieuwt met vele flagshipstores, mediumstores en modefilialen in talloze grote steden.

Een warenhuis dat midden in de actualiteit staat. De Bijenkorf heeft 4.100 medewerkers en is onderdeel van de Selfridges Group Limited.