Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

TIËSTO mixed met GUESS

 

altDJ en producer TIËSTO is een samenwerking aangegaan met lifestylemerk GUESS dat jeans, mode en accessoires brengt. Guess en TIËSTO zullen de limited edition TIËSTO Watch by GUESS uitbrengen. Het betreft een multifunctioneel uurwerk met een stoer uiterlijk. Het is zowel sportief als chic en voorzien van perfecte details. Het persoonlijke logo van TIËSTO is gegraveerd in de achterzijde.

Dit limited edition horloge komt in een speciale TIËSTO box met exclusieve informatie over GUESS en TIËSTO. Ondernemend, stoer, cool en zelfverzekerd: alle kenmerken van zowel TIËSTO als de GUESS-man zijn samengebracht in dit unieke horloge dat exclusief voor hen is ontworpen.

De GUESS concerten van TIËSTO vinden verspreid plaats over de gehele wereld. Na de kick-off op 23 juli op Ibiza loopt de tour door tot in 2013 met optredens in steden zoals Parijs, Milaan, Las Vegas, Sydney en Dubai.

TIËSTO is een universeel fenomeen. Hij werkte samen met supersterren zoals Kanye West, Coldplay, Gotye, Katy Perry, Nelly Furtado, Yeah Yeah Yeahs, Goldfrapp en vele anderen.

TIËSTO heeft al een wassen beeld in Madame Tussauds. Het jaar 2012 bracht TIËSTO nog meer nieuwe hoogtepunten in zijn carrière met de lancering van zijn eigen Club Life Radio Channel op Sirius XM, het uitbrengen van zijn eigen AKG door TIËSTO headphone en iPhone app en niet te vergeten zijn enorm succesvolle Club Life – Volume Two Miami album.