Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

22tracks van elektronisch talent met 22beats

altMet regelmaat verschijnen er in Beats en Relax, twee gewaardeerde playlists op muzieksite 22tracks, instrumentale tracks die ingezonden zijn door jonge Nederlanders. Vooruitstrevende en vaak dansbare en soms rustgevende elektronische sounds van een acceptabel niveau. Muziek die niet per direct te classificeren valt onder een genre, maar op één elektronische verzamelaar bij elkaar past.

FS Green, Full Crate en Venz, verantwoordelijk voor deze twee playlists, besloten om die talentvolle producers te benaderen met de intentie om een gezamenlijk project te presenteren. Dit werd een compilatie geworden van exclusieve inzendingen.Er zal een luisterfeest worden gehouden met feest 27 juli 's avonds, in het MC Theater tijdens Electric Avenue, een nieuw platform van MC voor elektronische muziek.

Dan wordt de compilatie gelanceerd met als volledige line-up Vincent-Paolo, Oby Nine, Bootycall, Presk, SirOJ, Boeboe, FS Green, Full Crate, DOK, Halp, Julien Mier, Änimal, Booddha, Koen, Last Mood, Malin Genie, Faber, Sotu the Traveller, Subp Yao, Fedbymachines, Arts the Beatdoctor, Kami Kapnobatai

Per 27 juli zal de verzamelaar te streamen zijn op 22tracks.com/22beats en in de apps van 22tracks (op iPhone en Android).