Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Ondergoedaffaire bij WE Fashion

altAMSTERDAM - Kijk voor het laatste nieuws over de ondergoedaffaire van WE Fashions naar dit mooie fotomodel op de fiets. Maandag 23 juli introduceert WE Fashion namelijk haar nieuwe Fundamentals underwear voor vrouwen. In Amsterdam worden de eerste broekjes vanaf 6:00 uur ’s ochtends gratis per fietskoerier thuisbezorgd. Voor een frisse start van de dag!

Iedereen binnen de ring A10 kan aanstaande maandag gebruik maken van deze gratis ‘fresh delivery’ van WE Fashion. Bestellen kan maandag van 6:00 tot 10:00 uur op WEfreshdaily.com via smartphone, tablet en PC. Het broekje wordt vervolgens door een fietskoerier op het gewenste adres afgeleverd.

“WE Fundamentals is basic underwear voor vrouwen, heerlijk zacht, comfortabel en voor elke dag ”, aldus Wieteke van Zanten, marketing communications manager bij WE Fashion. “Onze gratis sampleactie sluit daar perfect op aan: wij zorgen dat je de dag lekker ‘fresh’ kunt starten!” Hmm... Béétje vreemde actie maar wel leuk toch?

Het persbericht meldt ook : Wie aanstaande maandag een gratis sample wil laten bezorgen moet er op tijd bij zijn. Want voor de actie geldt: op is op. Het is mogelijk om op WEfreshdaily.com nu alvast een reminder in te stellen.

Blijft nog de wens dat het mooie schone broekjes betreft die bij wijze van happening door bovenstaand model of anders heel charmante fietscoureurs worden afgeleverd want dat is wel cruciaal in deze ondergoedaffaire van WE Fashion!