Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Rotterdams containerfeest trok enthousiast publiek

 

altROTTERDAM - Nu de zon weer vaker gaat schijnen werd het hoog tijd voor een mooi zomers feest. En afgelopen zaterdag vond de eerste succesvolle editie van het nieuwe festival ContainerFest plaats in de Schiehaven in Rotterdam. Zowel de organisatie als de gemeente kijken verheugd terug op een zeer geslaagd evenement dat probleemloos is verlopen.

 

Naast internationale artiesten zoals DJ Sneak, The Horrorist, Limewax, Panacea, Juan Atkins en Aphrodite was er ook veel Rotterdams talent dat in het containerdorp van zich liet horen.

Zo kregen twaalf Rotterdamse organisaties zoals Classified, Blendits, Triphouse, Strange Fruit, Maatschappij voor Volksgeluk, Moustache Records, Strictly Techno, ROT, Lowriders, Doublecross, Redrum/Deformer en Social Disturbance kregen in dit containerdorp hun eigen area’s om te decoreren en programmeren.

De wereldberoemde artiesten Luke Slater en the DJ Producer sloten de avond knallend af met energieke DJ-sets.

En de ruim 4.000 enthousiaste bezoekers genoten met volle teugen van het prachtige weer, de ijzersterke line-up, de kunst en performance act’s verdeelt over maar liefst acht area’s.

De synergie tussen omgeving, muziek, street arts, performance arts, visuals en kunst- en lichtinstallaties maakte ContainerFest0.1 tot een onvergetelijke totaalervaring. De enthousiaste reacties en de uitzinnige sfeer logen er niet om, de eerste editie van ContainerFest stond als een huis! Qua feest vieren stond Rotterdam hiermee helemaal weer op de kaart.