Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

De messen van Wenger zijn pikzwart!

 

altKamperen doe je met het allerbeste materiaal om een leuke vacantie te hebben. Een goed mes is onmisbaar. Voor stoere kampeerders zijn de Wenger messen top of the bill. Zwarter dan zwart… de messen van Wenger zijn pikzwart! De nieuwste serie messen van het Zwitserse Wenger draagt de passende naam Blackout.

 

De drie messen uit deze serie zijn namelijk volledig zwart, van de tandenstoker tot aan het lemmet. Een hoogwaardige PVD-behandeling, samen met de populaire EvoGrip- en RangerGrip-schalen geven de producten uit deze serie een unieke uitstraling. PVD is een aantrekkelijke, duurzame en intelligente coating voor zakmesonderdelen.

(Voor de echte messen liefhebber nog dit: PVD-behandeling PVD betekent Physical Vapor Deposition en staat voor het proces van aanbrengen van een flinterdunne filmlaag door middel van dampafzetting van een stof op het te bewerken product. De te behandelen oppervlakten moeten van tevoren een behandeling ondergaan om een optimale binding met de film te garanderen. Zowel de duur van deze behandeling als de ingestelde temperatuur luisteren erg nauw.)

Naast de fraaie uitstraling vergroot de speciale PVD-behandeling de weerstand tegen krassen en corrosie op alle behandelde onderdelen, terwijl de scherpte van het lemmet behouden blijft.

Blackout-messen zijn even multifunctioneel als andere messen van de beroemde messenmaker. Maar zodra ze worden geopend trekt de opvallende zwarte coating van de messen direct alle aandacht. De Blackout-messen zijn uitgevoerd met EvoGrip- of RangerGrip-schalen, die een stevige grip garanderen.

Ze zijn 100% zwart dankzij de niet-reflecterende PVD-coating, met als enige uitzondering het rood-witte Wenger-kruislogo. Zeer gewaardeerd door verzamelaars, buitensporters en ieder ander die op zoek is naar een uniek model. De messen worden geleverd in een luxe metalen geschenkdoos.