Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Beautiful Disasters...

 

altLAREN - De wereldberoemde Fotograaf David Drebin lanceert nieuwe serie foto kunstwerken met een zeer talentvol gemaakt koffietafel boek. Na de ‘Love and other Stories’ en ‘The morning After’ presenteert de kunstzinnige fotograaf David Drebin nu ‘Beautiful Disasters’. Bij deze nieuwe serie is een prachtig koffietafel boek uitgebracht en internationaal uitgeven door teNeues in September 2012.

David Drebin is vooral een spannende verhalenverteller. Hij werkt veel met glamour en sfeer. Zijn foto's vertellen verhalen over lust en voyeurisme – over verleiding en ontsnappen. Zijn adembenemende filmische foto kunstwerken zijn voorzien van het majestueuze decor van wereldsteden als Miami, Berlijn, Parijs en Rio de Janeiro.

Zijn foto’s zijn vol met sensualiteit, het gebruik van kleur en licht geven zijn werken een maximaal effect. Gevaarlijke verleidsters spelen ook in deze nieuwe serie weer een een centrale rol in het werk van Drebin. Uitbarstingen van verzadigd Technicolor exploderen tegen steen en grijs cement tinten.

David Drebin is geboren in Ontario, Canada en woont sinds zijn afstuderen aan de Parsons School of Design (1996) in New York. Hij fotografeerde tal van campagnes voor bedrijven als o.a. American Express, Davidoff, The New York Times. Ook maakte hij van foto’s voor Vanity Fair, GQ, Condé Nast, Elle & Rolling Stone Magazine. Zijn foto kunstwerken zijn getoond in exposities en gerenommeerde kunstbeurzen over de hele wereld.

De originele nieuwe foto kunstwerken zijn te bezichtigen tijdens de expositie “Beautiful Disasters” van Rize Gallery in de vestiging in Laren NH, 15 september 2012 – 10 oktober 2012. In Nederland is het koffietafel boek vanaf september te verkrijgen bij Mendo te Amsterdam.

Het boek is ook beschikbaar als Collector's Edition gelimiteerd tot een editie van 50 in Clamshell box (43 x 53 cm / 17 x 20 7/8 in.) met een gesigneerde en genummerde print (c. 52 x 42 cm / 20 1/2 x 16 1/2). Er staan boek lanceringen en exposities gepland over de hele wereld in o.a. Parijs, Brussel, Amsterdam, Miami, New York, Toronto, Montreal, Istanbul, Wenen en nog veel meer internationale steden.

"Surrounding yourself with art adds an extra dimension to your life, it charges your battery with positive energy every time you look at it"