Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Paardrijvakanties bij Finca Don Carmelo

altANDALUCIA - De oogsttijd is half voorbij en Finca Don Carmelo denkt nu al na over paardrijvakanties voor het najaar. Vol trots meldt het team van Finca de vijfde boreling van 2012: een schattig merrieveulentje dat zij Esperanza noemden. "Dat brengt ons totale team op een mooie mix. Namelijk op 19 paarden, ezels en hun aanhang waar wij supertrots op zijn."

Eind september staat de eerste meerdaagse trektocht op het programma:. "We rijden van Finca Don Carmelo in zeven dagen heen en terug naar het Middeleeuwse stadje Alahama de Granada, waar we het stof van de reis afspoelen in het thermaal water van de prachtige Moorse baden... Daarna genieten we van een wellnessmassage en maken een tour langs de talloze tapasbarretjes van deze prachtige verborgen parel in Andalusië...."

En hoe wordt de vakantie dan afgerond?

"We verblijven onderweg aan de rand van het natuurpark in een excentriek gerestaureerde vierkantshoeve, in een pittoresk Andalusisch gehuchtje waar alle casitas werden omgetoverd tot relaxte vakantiewoningen. We slapen dan in een hotel in kamers die uit de rotswand werden uitgehakt."

Goedemorgen, buenos días! Wat een leuke mooie reis...

"Si... De daarop volgende Ruta de los Baños Arabes is van 2 december tot 9 december 2012."

Meer weten? Kijk dan op fincadoncarmelo.com Vanaf 4 personen maken zij graag een paardrijarrangement op maat.