Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

De nieuwe JFK

 

altIn de nieuwe JFK wordt het fenomeen Badr Hari op een objectieve manier door verschillende deskundigen ontleed en toont de topbokser zich tijdens een spectaculaire fotoserie – geschoten vlak voor het veelbesproken incident tijdens Sensation White – van zijn meest fashionable kant. Hoe treurigmakend toch... De K1-zwaargewichtkampioen wordt in JFK  door verschillende mensen onder de loep genomen.

“Je ziet dat Badr iemand is die erg met zijn emoties aan het worstelen is,” analyseert Bonjasky die meerdere malen tegenover Badr in de ring stond. (Je zal toch ook worden opgeleid tot vechtmachine... Dan gaat het soms plotseling stormen in je hoofd...)

En Roland Duong zegt in het blad: ‘Mijn vrouw weet dat ik vreemd ga als ons seksleven niet goed is.’ Dat zegt Roland Duong van het tv-programma Keuringsdienst van Waren in JFK. Hopelijk komt manlief ook bij mevrouw Duong door de keuring maar dat vermeldt het persbericht van JFK niet.

En Mark Wahlberg zegt: ‘Ik schaam me kapot voor m’n rapcarrière, maar het heeft wel deuren geopend.’ Waarom zou je je moeten schamen omdat je rapt? Van brutaal jochie uit een achterwijk van Boston is hij verworden tot Hollywood-zwaargewicht legt JFK uit in een exclusief interview met de acteur, producent en familieman Mark Wahlberg.

“Ik ben dan wel volwassener geworden, maar ik lig nog steeds in een deuk als mijn vierjarige zoontje me in mijn ballen probeert te schoppen,” vertelt de acteur die binnenkort te zien is in de humoristische film Ted. Een openhartig – Wahlberg praat vrijuit over zijn onzekerheden, zijn kinderen en de fucked-up dingen die hij in het verleden heeft gedaan – en zeer onderhoudend interview.

Maar wel een rare manier van vaderschap om zoiets van een kind leuk te vinden. Daarmee leer je een kind grenzeloos agressief optreden en wat moet hij daarmee als hij straks groot is? Wanneer gaat pappa daar eens bij stil staan? 

Verder nog in JFK 35: De prachtige actrice Fockeline Ouwerkerk in een sexy shoot, VVD-criticaster Hans Wiegel over de huidige lichting politici, een pittige brief – met dito foto – van Miss Montreal aan de Nederlandse man en een verkiezing van de best en slechtst geklede politicus van ons land.

JFK 35 is inderdaad lekkere mannenlectuur. Een goed verzorgd magazine en je kunt het er behoorlijk mee oneens zijn vanwege die hanige beweringen maar het is verrassend en al in de winkels te vinden.