Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Nieuw album Armin van Buuren

 

altNAARDEN - Joseph Klibansky zorgde voor de onthulling van het artwork voor het nieuwe album van Armin van Buuren. Dat gebeurde door de jonge kunstenaar Rize Gallery in de gallery van Joseph Klibansky voor de Nederlandse pers en een select gezelschap.

Het kunstwerk, gemaakt voor het ‘Universal Religion Chapter 6’ album van de Nederlandse DJ, is alweer het tweede kunstwerk dat deze Art Star in samenwerking met de wereldberoemde DJ maakte. Klibansky, één van de wereldwijd snelst groeiende kunstenaars van dit moment, creëerde wederom een kunstwerk dat perfect aansluit bij het effect van de muziek.

Joseph Klibansky ging non-stop aan de slag, en het resultaat is een werk dat zowel zijn typische ‘new urban wonderland’ stijl ademt, als linkt naar de filosofie achter ‘Universal Religion’. Een modern sprookje met utopische stadsgezichten komt samen met eeuwenoude elementen, evenals diverse facetten van de onverwoestbare natuur. Het artwork voor ‘Universal Religion Chapter 6’ vertaalt de kracht van de muziek, die de luisteraar van het album even in een compleet andere staat brengt.

“In de afgelopen jaren heeft de wereld en de economie veel onstuimigheid gekend, mijn werk is altijd een anti-dood tegen negatieve berichtgeving. Dit kunstwerk is voor mij een symbool van hoop”, aldus Klibansky over het kunstwerk..."

14 september zal het zesde album uit de jaarlijkse ‘Universal Religion’ reeks van Armin van Buuren op platenlabel Armada Music worden uitgebracht. Het album werd live opgenomen in Europa’s grootste club, Privilege op het Spaanse eiland Ibiza, waar van Buuren deze zomer zijn residency heeft genomen en wekelijks zijn eigen show host. Na het succes van vorig jaar, toen Joseph Klibansky de cover voor ‘Universal Religion Chapter 5’ maakte, besloot de voormalig nummer één DJ van de wereld de kunstenaar opnieuw te vragen om een vervolg.

"Universal Religion staat voor tijdloze muziek, voor allerlei soorten mensen en religies. Muziek verbindt ons. De manier waarop we muziek beleven is voor iedereen anders, maar is desondanks toch universeel. We kijken allemaal graag naar iets moois, en luisteren graag naar iets moois", aldus Armin van Buuren.

Het album, inclusief de nieuwe single van Armin van Buuren feat. Ana Criado ‘I’ll Listen’ en diverse andere exclusieve tracks en remixen van toonaangevend talent, zal 14 september verkrijgbaar zijn via alle fysieke en digitale verkoopkanalen. 

 {youtube}GzAEGHT9LZc{/youtube}