Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Grazia viert feest

altHOOFDDORP - De Nederlandse Grazia bestaat vijf jaar en pakt daarom groots uit. Met het dikste nummer ooit, gemaakt door guest editor Sylvie van der Vaart. Zij neemt het eerste exemplaar vanavond in ontvangst van Hilmar Mulder tijdens een intieme cocktailparty in Amsterdam. Voor The Big Birthday Issue wilde Grazia’s hoofdredacteur Hilmar Mulder heel edelmoedig voor één keer haar plek afstaan.

De keuze om Sylvie van der Vaart als hoofdredactrice te vragen was snel gemaakt. En Sylvie bleek de klus ook prima te kunnen klaren. En dat niet alleen. Ze genoot er ook van. Ze zei: “Alweer een droom die is uitgekomen: het maken van een eigen tijdschrift. Als ik niet voor de camera's had gestaan, was ik ongetwijfeld in de bladenwereld terechtgekomen.”

Hilmar Mulder: “Met trots dragen we de titel Tijdschrift van het Jaar maar met vijf jaar staan we natuurlijk nog in de kleuterschoenen. We hopen dit decennium op onze hoogste hakken ever komen te staan.”

Grazia heeft een gemiddeld verspreide oplage van 93.178 exemplaren (HOI-2011) en een netto wekelijks bereik van 365.300 mensen.